Känn dig trygg när du handlar

Till våra kunder som handlar i butik. 

För att du som ska känna dig trygg när du besöker våra butiker vill vi informera om att vi hela tiden följer folkhälsomyndighetens senaste riktlinjer kring Corona/Covid-19.

♥ Alla anställda i våra butiker rengör sina händer ofta och uppmanas stanna hemma vid minsta tecken på symptom. Vi följer situationen noga för att säkerställa att vi vidtar alla nödvändiga försiktighetsåtgärder som krävs för att skydda våra kunder, anställda och deras familjer.

♥ Du hittar handspritsställ väl uppmärkt i alla våra butiker

♥ I varje butik har vi tydliga direktiv och markeringar för att hålla avstånd

♥ För tillfället är det ingen trängsel i våra butiker

För dig som handlar online

Du som handlar online på scorett.se har möjlighet att välja Hemleverans som leveranssätt, kostnad 150 kr, då levererar vi hem till din dörr. Väljer du leverans med uthämtning i butik är det som vanligt helt fraktfritt, och i de fall vi har möjlighet kan vi också komma ut med beställningen till dig utanför butiken. Ditt paket ligger givetvis kvar hos oss längre än vanligt, så att du kan hämta det när det passar dig.

Kontakta oss vid frågor

Vår kundtjänst finns på plats helgfria vardagar kl. 08-17. Du når oss via mail: kundtjanst@hakanssons.com och chatt. Vi välkomnar våra kunder in i våra butiker och tackar ödmjukast för att ni stöttar er lokala handel. I våra butiker kan du känna dig trygg - Vi tänker på varandra ♥

.

Varmt välkommen till oss i butik och online.

Med vänliga hälsningar Scorettgruppen