Vanliga Frågor

Vad kostar frakt och retur?
Vår ordinarie fraktkostnad är 99kr och vår retur till lager kostar 99kr. Om du däremot väljer att hämta ut eller lämna tillbaka ditt paket i butik så är frakten fri.

Vilka betalningsalternativ finns det?
- Kort
- Direktbetalning bank
- Delbetalning via Klarnas konto
- Faktura
- Presentkort 

Hur använder Håkanssons mina personuppgifter?
Vi på Håkanssons hanterar alla personuppgifter på ett korrekt och kontrollerat sätt för att inte dina personuppgifter ska hamna hos obehöriga. När du gör en beställning hos oss så måste du ange ditt personnummer, adress och telefonnummer och genom att göra det godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter för att kunna fullgöra transport, betalning och fakturering. Vi följer Personuppgiftslagen PUL och de uppgifter som du lämnar är endast till för att administrera ditt köp
och lämnas aldrig ut till en tredje part.

Kan jag avbeställa eller ändra i min order?
Om du ångrar eller vill avbeställa ditt köp så rekommenderar vi att du kontaktar vår kundtjänst genom att maila till vår Kundtjänst så snart som möjligt. Eftersom vi packar och postar våra beställningar så snabbt vi kan så finns det inte alltid möjlighet att göra ändringar i beställningarna.

Kan jag spåra mitt paket?
Om du har valt leverans med Posten MyPack så får du ett kollinummer i din orderbekräftelse som du kan använda på www.postnord.se för att spåra ditt paket. Leveranstiden är vanligtvis 2-4 dagar men det kan tillkomma några dagar vid hög belastning.
Om du däremot valt att hämta ut ditt paket i butik så går paketet inte att spåra utan då får du ett SMS när ditt paket har kommit fram till butiken du angett. Leveranstiden till butik är 3-5 dagar.  

Hur länge har jag öppet köp?
Från och med att du mottagit din order så har du 14 dagar på dig att returnera din vara/varor. För att returen ska godkännas så måste varorna vara i oförändrat skick. Om det mot förmodan skulle vara något fel på din vara eller om den är trasig så kan du klicka nedan på ”Hur reklamerar jag en vara?” för att få hjälp.

Hur reklamerar jag en vara?
Om du skulle få en trasig eller felaktig vara så ber vi dig att kontakta vår kundtjänst mail: Kundtjänst så snart som möjligt innan den returneras till oss. Vid en godkänd reklamation debiteras du ingen returfrakt och frakt- och fakturaavgifter i samband med att köpet betalas tillbaka. Har du fått avslag på din reklamationsansökan men hävdar att beslutet är felaktigt så hänvisar vi dig att göra ett ärende hos ARN (Allmänna Reklamationsnämnden).